VIDEO: Pembangkang nafi pengundi hantu, bukti Anwar penipu

Posted by MELANAU BLOGGER

Menurut laporan portal Free Malaysia Today, Pemikir Strategi DAP Ong Kian Ming menafikan kewujudan pengundi hantu warga Bangladesh dan insiden bekalan elektrik terputus di kawasan pilihan rayanya Serdang dan Temerloh sebagaimana yang didakwa pembangkang pada pilihan raya lalu.

Ong juga bersetuju dengan penafian Pemantau Pilihan Raya (Pemantau) yang ditugaskan menyiasat tuduhan berkenaan, namun dalam masa yang sama memberitahu DAP masih belum mengeluarkan sebarang kenyataan rasmi berhubung hal itu. Malah ia juga turut diakui oleh seorang pemimpin PAS yang tidak mahu identitinya didedahkan.

Sekarang kita nak dengar apa kata Anwar, berani kah Anwar mengaku 'pembohong'....
Related PostAnda Tahu X !!! said...

barua toi.. tipu, hahaha... tu pun cai2 PR cerita qeyuh sekampung.. kat umah mertua aku pun sama.. baguih bawa cerita xbetoi.. hurm..

Post a Comment

MELANAU BLOGGER™ tidak bertanggungjawab terhadap sebarang komen, provokasi, hasutan atau sebarang unsur jenayah yang menyalahi undang-undang Negara. Setiap komen adalah liabiliti peribadi pihak yang membuat komen.

PENAFIAN

Anda dinasihatkan agar tidak mengakses atau menggunakan sebarang maklumat di MELANAU BLOGGER™ jika terdapat ketidaksesuaian. Sila tinggalkan laman ini dengan serta-merta.

Semua catatan di blog ini hanyalah pandangan peribadi dan tidak mewakili mana-mana pihak atau parti politik.

Admin blog MELANAU BLOGGER™ tidak bertanggungjawab kepada anda, atau sesiapa sahaja yang membuat sebarang tuntutan bagi kehilangan, kemusnahan (secara langsung atau tidak langsung), kos, liabiliti atau gantirugi terhadap ketidaktepatan, hakcipta serta kesilapan maklumat atau media yang terdapat dalam blog ini.

(since august 2009)


PERHATIAN

Kepada rakan-rakan blogger, jika link blog anda belum dipautkan atau telah tericir, sila tinggalkan pesan diruangan komen, agar saya dapat memautkan link rakan-rakan.
terima kasih.

review www.melanaublogger.com on alexa.com