Gambar Tragedi Bot Express di Belaga 21 orang maut

Posted by MELANAU BLOGGER

Antara mangsa yang selamat sempat berenang ke tebingan sungai. usaha mencari mangsa yang hilang masih giat dijalankan. Menurut laporan tak rasmi seramai 181 orang terselamat, 21 orang maut dan salah seorang daripadanya adalah seorang perempuan yang mengandung.

Keadaan bot express malang sebelum kejadian. Penumpang yang melebihi muatan di jangka antara puncanya
Gambar dan berita lanjut klik di SINIRelated PostPost a Comment

MELANAU BLOGGER™ tidak bertanggungjawab terhadap sebarang komen, provokasi, hasutan atau sebarang unsur jenayah yang menyalahi undang-undang Negara. Setiap komen adalah liabiliti peribadi pihak yang membuat komen.

PENAFIAN

Anda dinasihatkan agar tidak mengakses atau menggunakan sebarang maklumat di MELANAU BLOGGER™ jika terdapat ketidaksesuaian. Sila tinggalkan laman ini dengan serta-merta.

Semua catatan di blog ini hanyalah pandangan peribadi dan tidak mewakili mana-mana pihak atau parti politik.

Admin blog MELANAU BLOGGER™ tidak bertanggungjawab kepada anda, atau sesiapa sahaja yang membuat sebarang tuntutan bagi kehilangan, kemusnahan (secara langsung atau tidak langsung), kos, liabiliti atau gantirugi terhadap ketidaktepatan, hakcipta serta kesilapan maklumat atau media yang terdapat dalam blog ini.

(since august 2009)


PERHATIAN

Kepada rakan-rakan blogger, jika link blog anda belum dipautkan atau telah tericir, sila tinggalkan pesan diruangan komen, agar saya dapat memautkan link rakan-rakan.
terima kasih.

review www.melanaublogger.com on alexa.com