VIDEO: Akhirnya Rafizi yang menggelupur kepanasan

Posted by MELANAU BLOGGER

Memang sampai bila pun orang akan tanya, kenapa Anwar tak berani saman 'Datuk T'? dan dimana jam Omega yang Anwar pakai masa melanggan Chinadoll?

Jelas sekali persoalan itulah yang paling menakutkan Anwar dan seluruh Pakatan Rakyat termasuk ulama PAS.

Kali ini Rafizi pula yang menggelupur kepanasan akibat soalan yang sama...Related PostHarimau Sembilan said...

pakar strategi yg tidak pakar dan penuh emosi

anak melayu said...

anwar mentor nya..

Post a Comment

MELANAU BLOGGER™ tidak bertanggungjawab terhadap sebarang komen, provokasi, hasutan atau sebarang unsur jenayah yang menyalahi undang-undang Negara. Setiap komen adalah liabiliti peribadi pihak yang membuat komen.

PENAFIAN

Anda dinasihatkan agar tidak mengakses atau menggunakan sebarang maklumat di MELANAU BLOGGER™ jika terdapat ketidaksesuaian. Sila tinggalkan laman ini dengan serta-merta.

Semua catatan di blog ini hanyalah pandangan peribadi dan tidak mewakili mana-mana pihak atau parti politik.

Admin blog MELANAU BLOGGER™ tidak bertanggungjawab kepada anda, atau sesiapa sahaja yang membuat sebarang tuntutan bagi kehilangan, kemusnahan (secara langsung atau tidak langsung), kos, liabiliti atau gantirugi terhadap ketidaktepatan, hakcipta serta kesilapan maklumat atau media yang terdapat dalam blog ini.

(since august 2009)


PERHATIAN

Kepada rakan-rakan blogger, jika link blog anda belum dipautkan atau telah tericir, sila tinggalkan pesan diruangan komen, agar saya dapat memautkan link rakan-rakan.
terima kasih.

review www.melanaublogger.com on alexa.com