Video:Saat-saat cemas wartawan Al-Jazeera ditembak mati

Posted by MELANAU BLOGGER

Saksikan klip video detik-detik cemas tersebut yang sempat dirakamkan ketika Mohammed terkena tembakan berkenaan.

Seorang penembak curi menembak mati wartawan Al-Jazeera, Mohammed Hourani di Wilayah Daraa di selatan Syria, demikian lapor stesen televisten Qatar hari ini.
Related Postbujang senang Senang said...

bro...cadangan nak molah program sukarelawan cyberteam Sarawak?ada idea?

MELANAU BLOGGER™ said...

BN cyberteam-cadangan yang baik dan patut ada di sarawak, di semenanjung dah ada pun.
Cuma pasal "SUKARELAWAN" tu yang tak sedap di dengar, itu akan mengenyangkan pihak tertentu, sedang yang lain bersusah payah buat kerja.

Kalau nak buat mesti dengan "bayaran", dan bukan "sukarelawan".

Post a Comment

MELANAU BLOGGER™ tidak bertanggungjawab terhadap sebarang komen, provokasi, hasutan atau sebarang unsur jenayah yang menyalahi undang-undang Negara. Setiap komen adalah liabiliti peribadi pihak yang membuat komen.

PENAFIAN

Anda dinasihatkan agar tidak mengakses atau menggunakan sebarang maklumat di MELANAU BLOGGER™ jika terdapat ketidaksesuaian. Sila tinggalkan laman ini dengan serta-merta.

Semua catatan di blog ini hanyalah pandangan peribadi dan tidak mewakili mana-mana pihak atau parti politik.

Admin blog MELANAU BLOGGER™ tidak bertanggungjawab kepada anda, atau sesiapa sahaja yang membuat sebarang tuntutan bagi kehilangan, kemusnahan (secara langsung atau tidak langsung), kos, liabiliti atau gantirugi terhadap ketidaktepatan, hakcipta serta kesilapan maklumat atau media yang terdapat dalam blog ini.

(since august 2009)


PERHATIAN

Kepada rakan-rakan blogger, jika link blog anda belum dipautkan atau telah tericir, sila tinggalkan pesan diruangan komen, agar saya dapat memautkan link rakan-rakan.
terima kasih.

review www.melanaublogger.com on alexa.com