VIDEO: Tun Mahathir dianggap sebagai manusia hina

Posted by MELANAU BLOGGER

Anda fikirkan sendiri....Adakah Tun Mahathir penghianat atau sebaliknya?

Related PostSalfian Nawawi said...

Lumrah dunia, manusia mudah lupa diri dan malah lupa dengan orang-orang tersayang mereka, ye ler, seperti Anwar Ibrahim sendiri yang lupakan dirinya, lupa kepada isterinya; Azizah sewaktu menlanggani China Doll yang seusia anaknya; Nurul..dunia-dunia..kekeke!!!

Post a Comment

MELANAU BLOGGER™ tidak bertanggungjawab terhadap sebarang komen, provokasi, hasutan atau sebarang unsur jenayah yang menyalahi undang-undang Negara. Setiap komen adalah liabiliti peribadi pihak yang membuat komen.

PENAFIAN

Anda dinasihatkan agar tidak mengakses atau menggunakan sebarang maklumat di MELANAU BLOGGER™ jika terdapat ketidaksesuaian. Sila tinggalkan laman ini dengan serta-merta.

Semua catatan di blog ini hanyalah pandangan peribadi dan tidak mewakili mana-mana pihak atau parti politik.

Admin blog MELANAU BLOGGER™ tidak bertanggungjawab kepada anda, atau sesiapa sahaja yang membuat sebarang tuntutan bagi kehilangan, kemusnahan (secara langsung atau tidak langsung), kos, liabiliti atau gantirugi terhadap ketidaktepatan, hakcipta serta kesilapan maklumat atau media yang terdapat dalam blog ini.

(since august 2009)


PERHATIAN

Kepada rakan-rakan blogger, jika link blog anda belum dipautkan atau telah tericir, sila tinggalkan pesan diruangan komen, agar saya dapat memautkan link rakan-rakan.
terima kasih.

review www.melanaublogger.com on alexa.com