VIDEO TERKINI: Hadi setuju terima pelawaan JAKIM dengan syarat...

Posted by MELANAU BLOGGER

Berdasarkan temubual ini Tuan Guru Haji Hadi sanggup menunaikan pemintaan Jakim untuk menjelaskan apa yang dinamakan 'Amanat Hadi'.

Beliau berkata, saya sedia menerima pelawaan dari JAKIM bagi menjelaskan isu 'Amanat Hadi' dengan syarat penjelasan tersebut dirakam oleh pihak kami bagi tujuan edaran umum.

 Related Postusin said...

ok gak tu. dia nk rakam ke, dia nk salinan rakaman ke asal amanat sesat tu ada penyelesaiannya...

pemuda umno said...

salam perjuangan...

Mohon pihak Tuan agar dapat pautkan blog http://pemudatekad.blogspot.com/ ke dalam blog tuan...kami berbesar hati sekiranya tuan melakukan , semoga tuan dirahmati dan diberkati...

MELANAU BLOGGER™ said...

@pemuda umno; link blog tuan sudah saya pautkan.
terima kasih dan selamat berjuang

Post a Comment

MELANAU BLOGGER™ tidak bertanggungjawab terhadap sebarang komen, provokasi, hasutan atau sebarang unsur jenayah yang menyalahi undang-undang Negara. Setiap komen adalah liabiliti peribadi pihak yang membuat komen.

PENAFIAN

Anda dinasihatkan agar tidak mengakses atau menggunakan sebarang maklumat di MELANAU BLOGGER™ jika terdapat ketidaksesuaian. Sila tinggalkan laman ini dengan serta-merta.

Semua catatan di blog ini hanyalah pandangan peribadi dan tidak mewakili mana-mana pihak atau parti politik.

Admin blog MELANAU BLOGGER™ tidak bertanggungjawab kepada anda, atau sesiapa sahaja yang membuat sebarang tuntutan bagi kehilangan, kemusnahan (secara langsung atau tidak langsung), kos, liabiliti atau gantirugi terhadap ketidaktepatan, hakcipta serta kesilapan maklumat atau media yang terdapat dalam blog ini.

(since august 2009)


PERHATIAN

Kepada rakan-rakan blogger, jika link blog anda belum dipautkan atau telah tericir, sila tinggalkan pesan diruangan komen, agar saya dapat memautkan link rakan-rakan.
terima kasih.

review www.melanaublogger.com on alexa.com