Wednesday, January 16, 2013

Home » , , , , » VIDEO: Pesanan dari Tan Sri Kadir yang biasa menipu rakyat?

VIDEO: Pesanan dari Tan Sri Kadir yang biasa menipu rakyat?


Kenyataan ini memang perlu diambil kira, kemungkinan Kadir adalah pemimpin yang memenangi pilihan raya melalui cara penipuan. Dalam satu pengakuan sebelum ini, berulang kali Kadir mengaku beliau pernah menyogok pihak-pihak tertentu untuk memenangi pilihan raya.

Bila sudah biasa menipu rakyat, berlagak pula jadi penasihat. sedangkan beliau sudah mewah dan kenyang dengan hasil penipuan. Jika benar seperti yang beliau didakwa?

Apalah bezanya Kadir dengan Anwar Ibrahim! Anwar juga setiap hari bercakap mengutuk amalan rasuah sedangkan beliau sedang mewah dari hasil rasuah semasa dalam UMNO/BN, Anwar sepanjang masa menyelar amalan kronisme dan nepotisme dalam BN, sedangkan pada masa yang sama dengan bangga mempertahankan amalan kronisme dan nepotisme dalam PKR dan Pakatan Rakyat.

Inikah rupa pemimpin yang boleh kita percaya untuk memerintah negara, hanya kerana mereka pandai bersandiwara dan berpidato?


Artikel Berkaitan,
Abdul Kadir jumpa Anwar, Kadir mengaku beli undi, Kadir yang biasa menipu, Pakatan Rakyat, Video Kadir Mamak

0 comments:

Post a Comment

MELANAU BLOGGER™ tidak bertanggungjawab terhadap sebarang komen, provokasi, hasutan atau sebarang unsur jenayah yang menyalahi undang-undang Negara. Setiap komen adalah liabiliti peribadi pihak yang membuat komen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

DISCLAIMER / PENAFIAN

Anda dinasihatkan agar tidak mengakses atau menggunakan sebarang maklumat di MELANAU BLOGGER™ jika terdapat ketidaksesuaian. Sila tinggalkan laman ini dengan serta-merta.


Semua catatan di blog ini hanyalah pandangan peribadi dan tidak mewakili mana-mana pihak atau parti politik.


Admin blog MELANAU BLOGGER™ tidak bertanggungjawab kepada anda, atau sesiapa sahaja yang membuat sebarang tuntutan bagi kehilangan, kemusnahan (secara langsung atau tidak langsung), kos, liabiliti atau gantirugi terhadap ketidaktepatan, hakcipta serta kesilapan maklumat atau media yang terdapat dalam blog ini.

(since august 2009)


About Me

 

COUNTER


ALEXA

PING

My Ping in TotalPing.com
SEO Stats powered by MyPagerank.Net
HTML hit counter - Quick-counter.net