Monday, January 14, 2013

Home » , , , , » VIDEO: Pengakuan Nik Aziz: "Kerana Blogger Kacau, Menantu Saya Merana"

VIDEO: Pengakuan Nik Aziz: "Kerana Blogger Kacau, Menantu Saya Merana"


Sebagai pemimpin yang dianggap 'maksum', yang hanya pentingkan akhirat saja, Nik Aziz kecewa kerana blogger mendedahkan tembelang beliau melantik menantu mengetuai entiti strategik kerajaan negeri. 

Sedar tembelang beliau sudah tidak dapat dibendung lagi, Nik Aziz akhirnya mengaku melantik menantunya sebagai CEO Perbadanan Menteri Besar Kelantan, meskipun sebelum ini beliau berdolak dalih kononnya tidak ada kronisme dalam kerajaan PAS Kelantan.

Nik Aziz berkata, "Saya Menteri Besar, jadi pengerusi bagi Perbadanan Menteri Besar, sepatutnya saya belaka, tapi saya lantik menantu saya jadi pegawai eksekutif, tapi blogger ni buat kacau, maka saya rela pecat... menantu saya nak jaga kestabilan...."

Dalam politik Malaysia, pemimpin melantik ahli keluarga untuk jawatan tertentu bukanlah perkara asing. cuma bezanya dalam Pakatan Rakyat perkara ini lebih jelas serta penuh sandiwara.

Artikel Berkaitan,
Blogger dedah Nik Aziz, Menantu Nik Aziz merana, Nik Aziz, Pakatan Rakyat, Video pengakuan nik ziz

0 comments:

Post a Comment

MELANAU BLOGGER™ tidak bertanggungjawab terhadap sebarang komen, provokasi, hasutan atau sebarang unsur jenayah yang menyalahi undang-undang Negara. Setiap komen adalah liabiliti peribadi pihak yang membuat komen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

DISCLAIMER / PENAFIAN

Anda dinasihatkan agar tidak mengakses atau menggunakan sebarang maklumat di MELANAU BLOGGER™ jika terdapat ketidaksesuaian. Sila tinggalkan laman ini dengan serta-merta.


Semua catatan di blog ini hanyalah pandangan peribadi dan tidak mewakili mana-mana pihak atau parti politik.


Admin blog MELANAU BLOGGER™ tidak bertanggungjawab kepada anda, atau sesiapa sahaja yang membuat sebarang tuntutan bagi kehilangan, kemusnahan (secara langsung atau tidak langsung), kos, liabiliti atau gantirugi terhadap ketidaktepatan, hakcipta serta kesilapan maklumat atau media yang terdapat dalam blog ini.

(since august 2009)


About Me

 

COUNTER


ALEXA

PING

My Ping in TotalPing.com
SEO Stats powered by MyPagerank.Net
HTML hit counter - Quick-counter.net