VIDEO: Pengakuan Nik Aziz: "Kerana Blogger Kacau, Menantu Saya Merana"

Posted by MELANAU BLOGGER

Sebagai pemimpin yang dianggap 'maksum', yang hanya pentingkan akhirat saja, Nik Aziz kecewa kerana blogger mendedahkan tembelang beliau melantik menantu mengetuai entiti strategik kerajaan negeri. 

Sedar tembelang beliau sudah tidak dapat dibendung lagi, Nik Aziz akhirnya mengaku melantik menantunya sebagai CEO Perbadanan Menteri Besar Kelantan, meskipun sebelum ini beliau berdolak dalih kononnya tidak ada kronisme dalam kerajaan PAS Kelantan.

Nik Aziz berkata, "Saya Menteri Besar, jadi pengerusi bagi Perbadanan Menteri Besar, sepatutnya saya belaka, tapi saya lantik menantu saya jadi pegawai eksekutif, tapi blogger ni buat kacau, maka saya rela pecat... menantu saya nak jaga kestabilan...."

Dalam politik Malaysia, pemimpin melantik ahli keluarga untuk jawatan tertentu bukanlah perkara asing. cuma bezanya dalam Pakatan Rakyat perkara ini lebih jelas serta penuh sandiwara.
Related PostPost a Comment

MELANAU BLOGGER™ tidak bertanggungjawab terhadap sebarang komen, provokasi, hasutan atau sebarang unsur jenayah yang menyalahi undang-undang Negara. Setiap komen adalah liabiliti peribadi pihak yang membuat komen.

PENAFIAN

Anda dinasihatkan agar tidak mengakses atau menggunakan sebarang maklumat di MELANAU BLOGGER™ jika terdapat ketidaksesuaian. Sila tinggalkan laman ini dengan serta-merta.

Semua catatan di blog ini hanyalah pandangan peribadi dan tidak mewakili mana-mana pihak atau parti politik.

Admin blog MELANAU BLOGGER™ tidak bertanggungjawab kepada anda, atau sesiapa sahaja yang membuat sebarang tuntutan bagi kehilangan, kemusnahan (secara langsung atau tidak langsung), kos, liabiliti atau gantirugi terhadap ketidaktepatan, hakcipta serta kesilapan maklumat atau media yang terdapat dalam blog ini.

(since august 2009)


PERHATIAN

Kepada rakan-rakan blogger, jika link blog anda belum dipautkan atau telah tericir, sila tinggalkan pesan diruangan komen, agar saya dapat memautkan link rakan-rakan.
terima kasih.

review www.melanaublogger.com on alexa.com