VIDEO: PAS dicabar kenyataan rasmi isu Syiah dalam parti

Posted by MELANAU BLOGGER


Disebab kelantangan PAS mengkritik kerjasama UMNO/BN dengan beberapa parti komponen lain yang kononnya tidak islamik, kali ini PAS dipersoal keterbukaannya menerima penganut Syiah ke dalam parti.

Dalam video berikut Ustaz Fathul Bari membicarakan soal akidah Syiah, seterusnya mencabar pihak PAS mengeluarkan kenyataan rasmi berikutan keterbukaannya terhadap penganut fahaman Syiah yang diterima dalam parti PAS.

Related PostPost a Comment

MELANAU BLOGGER™ tidak bertanggungjawab terhadap sebarang komen, provokasi, hasutan atau sebarang unsur jenayah yang menyalahi undang-undang Negara. Setiap komen adalah liabiliti peribadi pihak yang membuat komen.

PENAFIAN

Anda dinasihatkan agar tidak mengakses atau menggunakan sebarang maklumat di MELANAU BLOGGER™ jika terdapat ketidaksesuaian. Sila tinggalkan laman ini dengan serta-merta.

Semua catatan di blog ini hanyalah pandangan peribadi dan tidak mewakili mana-mana pihak atau parti politik.

Admin blog MELANAU BLOGGER™ tidak bertanggungjawab kepada anda, atau sesiapa sahaja yang membuat sebarang tuntutan bagi kehilangan, kemusnahan (secara langsung atau tidak langsung), kos, liabiliti atau gantirugi terhadap ketidaktepatan, hakcipta serta kesilapan maklumat atau media yang terdapat dalam blog ini.

(since august 2009)


PERHATIAN

Kepada rakan-rakan blogger, jika link blog anda belum dipautkan atau telah tericir, sila tinggalkan pesan diruangan komen, agar saya dapat memautkan link rakan-rakan.
terima kasih.

review www.melanaublogger.com on alexa.com