Wednesday, January 02, 2013

Home » , , , , , » VIDEO: PAS dicabar kenyataan rasmi isu Syiah dalam parti

VIDEO: PAS dicabar kenyataan rasmi isu Syiah dalam partiDisebab kelantangan PAS mengkritik kerjasama UMNO/BN dengan beberapa parti komponen lain yang kononnya tidak islamik, kali ini PAS dipersoal keterbukaannya menerima penganut Syiah ke dalam parti.

Dalam video berikut Ustaz Fathul Bari membicarakan soal akidah Syiah, seterusnya mencabar pihak PAS mengeluarkan kenyataan rasmi berikutan keterbukaannya terhadap penganut fahaman Syiah yang diterima dalam parti PAS.


Artikel Berkaitan,
Bukti Ulama PAS, Pakatan Rakyat, PAS dicabar, PAS sebarkan Syiah, PAS terima syiah, Ulama PAS

0 comments:

Post a Comment

MELANAU BLOGGER™ tidak bertanggungjawab terhadap sebarang komen, provokasi, hasutan atau sebarang unsur jenayah yang menyalahi undang-undang Negara. Setiap komen adalah liabiliti peribadi pihak yang membuat komen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

DISCLAIMER / PENAFIAN

Anda dinasihatkan agar tidak mengakses atau menggunakan sebarang maklumat di MELANAU BLOGGER™ jika terdapat ketidaksesuaian. Sila tinggalkan laman ini dengan serta-merta.


Semua catatan di blog ini hanyalah pandangan peribadi dan tidak mewakili mana-mana pihak atau parti politik.


Admin blog MELANAU BLOGGER™ tidak bertanggungjawab kepada anda, atau sesiapa sahaja yang membuat sebarang tuntutan bagi kehilangan, kemusnahan (secara langsung atau tidak langsung), kos, liabiliti atau gantirugi terhadap ketidaktepatan, hakcipta serta kesilapan maklumat atau media yang terdapat dalam blog ini.

(since august 2009)


About Me

 

COUNTER


ALEXA

PING

My Ping in TotalPing.com
SEO Stats powered by MyPagerank.Net
HTML hit counter - Quick-counter.net