VIDEO: Mari tonton wayang Karpal Singh..

Posted by MELANAU BLOGGER

Setelah kepanasan dengan berbagai kritikan, akhirnya Karpal Singh terpaksa tampil bermain 'wayang'.

Dalam 'wayang' ini Karpal Singh selaku Pengerusi DAP menyifatkan kemelut pemilihan DAP sebagai memalukan parti itu namun menggesa pengarah pemilihan Pooi Weng Keong untuk menarik balik peletakan jawatannya.

Memang pun skrip diatas sudah tersedia untuk Karpal Singh... kerana merasakan pengaruh melayu perlu ada CEC demi meyakinkan pengundi melayu bahawa parti DAP juga adalah 'pembela melayu'.

Wayang ini tentunya tidak menarik jika dibuat pada waktu biasa, tapi sangat menghiburkan menjelang PRU 13.


Syabas Karpal Singh, seluruh Malaysia dah terhibur...Related PostPost a Comment

MELANAU BLOGGER™ tidak bertanggungjawab terhadap sebarang komen, provokasi, hasutan atau sebarang unsur jenayah yang menyalahi undang-undang Negara. Setiap komen adalah liabiliti peribadi pihak yang membuat komen.

PENAFIAN

Anda dinasihatkan agar tidak mengakses atau menggunakan sebarang maklumat di MELANAU BLOGGER™ jika terdapat ketidaksesuaian. Sila tinggalkan laman ini dengan serta-merta.

Semua catatan di blog ini hanyalah pandangan peribadi dan tidak mewakili mana-mana pihak atau parti politik.

Admin blog MELANAU BLOGGER™ tidak bertanggungjawab kepada anda, atau sesiapa sahaja yang membuat sebarang tuntutan bagi kehilangan, kemusnahan (secara langsung atau tidak langsung), kos, liabiliti atau gantirugi terhadap ketidaktepatan, hakcipta serta kesilapan maklumat atau media yang terdapat dalam blog ini.

(since august 2009)


PERHATIAN

Kepada rakan-rakan blogger, jika link blog anda belum dipautkan atau telah tericir, sila tinggalkan pesan diruangan komen, agar saya dapat memautkan link rakan-rakan.
terima kasih.

review www.melanaublogger.com on alexa.com