Tuesday, January 01, 2013

Home » , , , , , » VIDEO: Lagi gesaan PAS keluar Pakatan

VIDEO: Lagi gesaan PAS keluar Pakatan


PAS sekali lagi digesa untuk menilai semula kerjasama politiknya dengan DAP yang tidak henti-henti melakukan provokasi terhadap umat Islam.

Reaksi keras yang ditunjukkan beberapa pemimpin PAS susulan gesaan Guan Eng itu bagaimanapun disifatkan Presiden Pertubuhan Muafakat Sejahtera Malaysia (Muafakat), Ismail Mina Ahmad, sebagai tidak memadai.
Artikel Berkaitan,
Gesa pas kaji DAP, Isu Amanat Hadi, Kalimah Allah, Pakatan Rakyat, PAS keluar Pakatan, Perbezaan PAS dan DAP

0 comments:

Post a Comment

MELANAU BLOGGER™ tidak bertanggungjawab terhadap sebarang komen, provokasi, hasutan atau sebarang unsur jenayah yang menyalahi undang-undang Negara. Setiap komen adalah liabiliti peribadi pihak yang membuat komen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

DISCLAIMER / PENAFIAN

Anda dinasihatkan agar tidak mengakses atau menggunakan sebarang maklumat di MELANAU BLOGGER™ jika terdapat ketidaksesuaian. Sila tinggalkan laman ini dengan serta-merta.


Semua catatan di blog ini hanyalah pandangan peribadi dan tidak mewakili mana-mana pihak atau parti politik.


Admin blog MELANAU BLOGGER™ tidak bertanggungjawab kepada anda, atau sesiapa sahaja yang membuat sebarang tuntutan bagi kehilangan, kemusnahan (secara langsung atau tidak langsung), kos, liabiliti atau gantirugi terhadap ketidaktepatan, hakcipta serta kesilapan maklumat atau media yang terdapat dalam blog ini.

(since august 2009)


About Me

 

COUNTER


ALEXA

PING

My Ping in TotalPing.com
SEO Stats powered by MyPagerank.Net
HTML hit counter - Quick-counter.net