VIDEO: Kadir ajar cara membodek Anwar

Posted by MELANAU BLOGGER

Barangkali ramai yang berminat nak belajar cara membodek di dunia politik, Tan Sri Kadir memang berpengalaman dalam hal itu. Semasa dalam kerajaan UMNO/BN, setiap kali berucap memang tak sah kalau beliau tak membodek pemimpin UMNO. sedangkan sudah menjadi rahsia umum, Kadir memang terkenal dengan kisah "rakus".

Sekarang ini Kadir tampil sebagai hero pembodek Pakatan Rakyat kerana Kadir yakin Anwar akan jadi perdana menteri.

Ramai kalangan pemimpin-pemimpin dan penyokong Pakatan Rakyat mulai kurang enak dengan gaya Kadir yang berlebih-lebihan membodek Anwar, Nampak sangat Kadir mengharap habuan dari Anwar, Selain itu Kadir juga kelihatan sangat kepingin mencium bau syurga ciptaan Nik Aziz.


Related Postassaad said...

Bahaya jika suka mefitnah. Percayakah anda dengan Tan Sri Kadir ini?
Fikir-fikirkanlah. Ini yang dikatakan telunjuk lurus kelingking berkait. Cakap tak serupa bikin.

Jangan jadikan Malaysia negara yaang suka membuat fitnah. Jangan jadikan Malaysia rakyatnya yang suka berdemo tanpa hala tuju yang betul. kaji selidiklah sebelum membuat sesuatu tindakan. Fikir-fikirlah sebelum nasi menjadi bubur.

Saatjais
www.treat-cure.com
http://saatjais.wordpress.com

Jabalnur said...

kalau benarlah apa yang dikatakan Tan Sri Kadir ni....kenapa dia tak join Anwar dipecaT?

Kenapa selepas tidak dilantikjadi Menteri olih Najib baru dia kata Anwar ni akan jadi the best Prime Minister?

Fikrlah.

Post a Comment

MELANAU BLOGGER™ tidak bertanggungjawab terhadap sebarang komen, provokasi, hasutan atau sebarang unsur jenayah yang menyalahi undang-undang Negara. Setiap komen adalah liabiliti peribadi pihak yang membuat komen.

PENAFIAN

Anda dinasihatkan agar tidak mengakses atau menggunakan sebarang maklumat di MELANAU BLOGGER™ jika terdapat ketidaksesuaian. Sila tinggalkan laman ini dengan serta-merta.

Semua catatan di blog ini hanyalah pandangan peribadi dan tidak mewakili mana-mana pihak atau parti politik.

Admin blog MELANAU BLOGGER™ tidak bertanggungjawab kepada anda, atau sesiapa sahaja yang membuat sebarang tuntutan bagi kehilangan, kemusnahan (secara langsung atau tidak langsung), kos, liabiliti atau gantirugi terhadap ketidaktepatan, hakcipta serta kesilapan maklumat atau media yang terdapat dalam blog ini.

(since august 2009)


PERHATIAN

Kepada rakan-rakan blogger, jika link blog anda belum dipautkan atau telah tericir, sila tinggalkan pesan diruangan komen, agar saya dapat memautkan link rakan-rakan.
terima kasih.

review www.melanaublogger.com on alexa.com