Saturday, January 12, 2013

Home » , , , , » VIDEO Himpunan #KL112: Orang Sarawak & penganut Syiah ikut serta

VIDEO Himpunan #KL112: Orang Sarawak & penganut Syiah ikut serta


Puak syiah ni memang pakar dalam hal provokasi, dimana-mana pun mereka memang terkenal dengan sikap melampau. Tak heran lah, kalau depan umum dia tuduh kerajaan lakukan pembunuhan terhadap ulama...

Orang Sarawak tak terkecuali memeriahkan Himpunan #KL112, kali ini memang ramai sebab bajet untuk perjalanan dan elaun semua ada.Artikel Berkaitan,
Gambar Himpunan #KL112, Himpunan #KL112, Pakatan Rakyat, Provokasi Himpunan #KL112, Video Himpunan #KL112

0 comments:

Post a Comment

MELANAU BLOGGER™ tidak bertanggungjawab terhadap sebarang komen, provokasi, hasutan atau sebarang unsur jenayah yang menyalahi undang-undang Negara. Setiap komen adalah liabiliti peribadi pihak yang membuat komen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

DISCLAIMER / PENAFIAN

Anda dinasihatkan agar tidak mengakses atau menggunakan sebarang maklumat di MELANAU BLOGGER™ jika terdapat ketidaksesuaian. Sila tinggalkan laman ini dengan serta-merta.


Semua catatan di blog ini hanyalah pandangan peribadi dan tidak mewakili mana-mana pihak atau parti politik.


Admin blog MELANAU BLOGGER™ tidak bertanggungjawab kepada anda, atau sesiapa sahaja yang membuat sebarang tuntutan bagi kehilangan, kemusnahan (secara langsung atau tidak langsung), kos, liabiliti atau gantirugi terhadap ketidaktepatan, hakcipta serta kesilapan maklumat atau media yang terdapat dalam blog ini.

(since august 2009)


About Me

 

COUNTER


ALEXA

PING

My Ping in TotalPing.com
SEO Stats powered by MyPagerank.Net
HTML hit counter - Quick-counter.net