VIDEO: Deepak gesa Anwar tampil beri penjelasan

Posted by MELANAU BLOGGER

Ahli perniagaan, Deepak Jaikishan kecewa dengan tindakan Anwar yang menafikan pernah berjumpa dengannya bagi membincangkan beberapa perkara sebelum ini.

Sambil menafikan dokumen yang didakwa Rafizi dan PKR sebagai bukti transaksi pembelian cincin oleh syarikat milik Deepak untuk Datin Sri Rosmah, Deepak juga menggesa Anwar menjelaskan dari mana mereka memperolehi dokumen tersebut dan mempersoal mengapa Anwar memuat naik dokumen berkenaan di laman blog milik pembangkang itu.

Sehingga saat ini, Anwar masih berdiam diri dari menjawab gesaan Deepak.

Deepak mengulangi gesaannya dengan berkata, Anwar perlu tampil sebagai anak jantan jika dokumen yang dimaksudkan adalah benar, dan tidak sepatutnya Anwar bersifat pengecut terus menyorok dibelakang Rafizi.
Related PostPost a Comment

MELANAU BLOGGER™ tidak bertanggungjawab terhadap sebarang komen, provokasi, hasutan atau sebarang unsur jenayah yang menyalahi undang-undang Negara. Setiap komen adalah liabiliti peribadi pihak yang membuat komen.

PENAFIAN

Anda dinasihatkan agar tidak mengakses atau menggunakan sebarang maklumat di MELANAU BLOGGER™ jika terdapat ketidaksesuaian. Sila tinggalkan laman ini dengan serta-merta.

Semua catatan di blog ini hanyalah pandangan peribadi dan tidak mewakili mana-mana pihak atau parti politik.

Admin blog MELANAU BLOGGER™ tidak bertanggungjawab kepada anda, atau sesiapa sahaja yang membuat sebarang tuntutan bagi kehilangan, kemusnahan (secara langsung atau tidak langsung), kos, liabiliti atau gantirugi terhadap ketidaktepatan, hakcipta serta kesilapan maklumat atau media yang terdapat dalam blog ini.

(since august 2009)


PERHATIAN

Kepada rakan-rakan blogger, jika link blog anda belum dipautkan atau telah tericir, sila tinggalkan pesan diruangan komen, agar saya dapat memautkan link rakan-rakan.
terima kasih.

review www.melanaublogger.com on alexa.com