Minta keluar TV, Saya juga layak - kata Nik Aziz

Posted by MELANAU BLOGGER

Sebelum ini kerajaan telah bersetuju untuk memberi ruang kepada Presiden PAS Hadi Awang muncul di TV demi menjawab isu kafir yang telah berlarutan sejak 20 tahun lalu.

Lantaran kesudian pihak kerajaan memberi ruang kepada Hadi, hari ini Nik Aziz menawar diri untuk turut serta bersama Haji Hadi dan ulama lain yang akan muncul di satu rancangan TV siaran arus perdana.

Menurut Nik Aziz, beliau juga layak untuk tampil di kaca tv bagi memberi penjelasan tentang perjuangan PAS.

Sebenarnya isu yang perlu dijelaskan Hadi bukan tentang perjuangan PAS, sebalik penjelasan 'Isu Amanat Hadi' yang telah mengakibatkan perpecahan dikalangan umat Islam.

Namun setakat ini belum ada reaksi dari pihak kerajaan berikutan permintaan Nik Aziz untuk muncul secara live.

Related Postmk said...

masuk dalam akuarium ..lebih layak... nanti ikan pun lari tak mau dengar hasutan..

Post a Comment

MELANAU BLOGGER™ tidak bertanggungjawab terhadap sebarang komen, provokasi, hasutan atau sebarang unsur jenayah yang menyalahi undang-undang Negara. Setiap komen adalah liabiliti peribadi pihak yang membuat komen.

PENAFIAN

Anda dinasihatkan agar tidak mengakses atau menggunakan sebarang maklumat di MELANAU BLOGGER™ jika terdapat ketidaksesuaian. Sila tinggalkan laman ini dengan serta-merta.

Semua catatan di blog ini hanyalah pandangan peribadi dan tidak mewakili mana-mana pihak atau parti politik.

Admin blog MELANAU BLOGGER™ tidak bertanggungjawab kepada anda, atau sesiapa sahaja yang membuat sebarang tuntutan bagi kehilangan, kemusnahan (secara langsung atau tidak langsung), kos, liabiliti atau gantirugi terhadap ketidaktepatan, hakcipta serta kesilapan maklumat atau media yang terdapat dalam blog ini.

(since august 2009)


PERHATIAN

Kepada rakan-rakan blogger, jika link blog anda belum dipautkan atau telah tericir, sila tinggalkan pesan diruangan komen, agar saya dapat memautkan link rakan-rakan.
terima kasih.

review www.melanaublogger.com on alexa.com