#KL112 #HKR112 : Gambar Terkini Stadium Merdeka Penuh Sesak

Posted by MELANAU BLOGGER

Menurut laporan dari PDRM, kira-kira 30,000 peserta #KL112 #HKR112 sedang berada dalam stadium merdeka. manakala sekitar 5,000 peserta masih di luar stadium.

Walau bagaimana pun, laman berita Malaysiakini melaporkan seramai 100,000 telah membanjiri stadium. iaitu lebih tiga kali ganda dari jumlah yang dibenarkan oleh pihak Stadium, kerana stadium merdeka hanya mampu memuatkan seramai 30,000 orang dalam satu masa. Macam mana tu...?

Jangan-jangan Malaysiakini berbohong...?

Lagi dahsyat, Mat Sabu tetap optimis #KL112 #HKR112 akan berjaya mengumpul peserta seramai 1 juta orang hingga jam 5 petang ini. Ehhh... nak letak mana 1 juta tu?

Jangan-jangan Mat Sabu saja nak syok sendiri..?


Related PostPost a Comment

MELANAU BLOGGER™ tidak bertanggungjawab terhadap sebarang komen, provokasi, hasutan atau sebarang unsur jenayah yang menyalahi undang-undang Negara. Setiap komen adalah liabiliti peribadi pihak yang membuat komen.

PENAFIAN

Anda dinasihatkan agar tidak mengakses atau menggunakan sebarang maklumat di MELANAU BLOGGER™ jika terdapat ketidaksesuaian. Sila tinggalkan laman ini dengan serta-merta.

Semua catatan di blog ini hanyalah pandangan peribadi dan tidak mewakili mana-mana pihak atau parti politik.

Admin blog MELANAU BLOGGER™ tidak bertanggungjawab kepada anda, atau sesiapa sahaja yang membuat sebarang tuntutan bagi kehilangan, kemusnahan (secara langsung atau tidak langsung), kos, liabiliti atau gantirugi terhadap ketidaktepatan, hakcipta serta kesilapan maklumat atau media yang terdapat dalam blog ini.

(since august 2009)


PERHATIAN

Kepada rakan-rakan blogger, jika link blog anda belum dipautkan atau telah tericir, sila tinggalkan pesan diruangan komen, agar saya dapat memautkan link rakan-rakan.
terima kasih.

review www.melanaublogger.com on alexa.com