Kerana Video ini, Anwar lancarkan Operasi cari jam Omega

Posted by MELANAU BLOGGER

Nampaknya Anwar terpaksa mengaku beliau dan keluarga sudah putus asa mencari jam Omega yang dicuri Datuk "T" sewaktu beliau bersedap-sedapan dengan seorang pelacur. Lebih-lebih lagi Anwar memang takut bersumpah, walaupun pernah dinasihat berbuat demikian oleh Dr Asri.

Kali ini perhitungan jadi lebih parah, bila semua pihak yang difitnah Anwar sanggup tampil menafikan atas nama Allah yang Maha Adil.

Saiful sudah lama bersumpah dan mengakui diliwat Anwar, begitu juga Datuk 'T'sanggup bersumpah bahawa Eskay bersama dengan Anwar sewaktu Anwar melanggan pelacur.

Najib yang dituduh membunuh sudah bersumpah, kini Datin Seri Rosmah tampil dengan nada serupa, seterusnya membuatkan Anwar terpingga mengenangkan jam Omega yang kononnya dalam simpanan, tapi sampai sekarang masih ghaib.

Sebut apa saja bukti salahlaku pemimpin UMNO, Anwar mengaku semua ada ditangannya. tapi kalau tanya pasal jam Omega, Anwar tidak akan mampu menjawab, melainkan hanya dengan helah dan memutar belit soalan itu. Bukan sahaja tidak ada ditangan Anwar, tapi juga tidak ada dalam simpanan Azizah.

Selepas menonton video dibawah, mungkin Anwar dan PKR terpaksa berkerja keras dengan 'Operasi mencari dan menyelamat jam Omega'.Related PostPost a Comment

MELANAU BLOGGER™ tidak bertanggungjawab terhadap sebarang komen, provokasi, hasutan atau sebarang unsur jenayah yang menyalahi undang-undang Negara. Setiap komen adalah liabiliti peribadi pihak yang membuat komen.

PENAFIAN

Anda dinasihatkan agar tidak mengakses atau menggunakan sebarang maklumat di MELANAU BLOGGER™ jika terdapat ketidaksesuaian. Sila tinggalkan laman ini dengan serta-merta.

Semua catatan di blog ini hanyalah pandangan peribadi dan tidak mewakili mana-mana pihak atau parti politik.

Admin blog MELANAU BLOGGER™ tidak bertanggungjawab kepada anda, atau sesiapa sahaja yang membuat sebarang tuntutan bagi kehilangan, kemusnahan (secara langsung atau tidak langsung), kos, liabiliti atau gantirugi terhadap ketidaktepatan, hakcipta serta kesilapan maklumat atau media yang terdapat dalam blog ini.

(since august 2009)


PERHATIAN

Kepada rakan-rakan blogger, jika link blog anda belum dipautkan atau telah tericir, sila tinggalkan pesan diruangan komen, agar saya dapat memautkan link rakan-rakan.
terima kasih.

review www.melanaublogger.com on alexa.com