GAMBAR MENARIK: Sekitar program Anwar dan PKR di Samarahan Sarawak

Posted by MELANAU BLOGGER

Berikut adalah gambar-gambar ketika program "Merdeka Rakyat" anjuran PKR di Desa Ilmu, Kota Samarahan Sarawak pada 6 Januari 2013.

Selain Anwar Ibrahim, beberapa pemimpin PKR pusat termasuk Zuraida hadir berucap di hadapan ribuan penduduk kota Samarahan.

Sekumpulan anak muda melaungkan 'reformasi' sebagai menyambut kehadiran Anwar,kelihatan penduduk yang hadir menyerbu Anwar untuk bersalam dan meraikan kehadiran ketua pembangkang itu ke kota Samarahan.

ehemmm.... semoga gambar ini tidak mengganggu 'mereka' yang sedang tidur lena..Related PostPost a Comment

MELANAU BLOGGER™ tidak bertanggungjawab terhadap sebarang komen, provokasi, hasutan atau sebarang unsur jenayah yang menyalahi undang-undang Negara. Setiap komen adalah liabiliti peribadi pihak yang membuat komen.

PENAFIAN

Anda dinasihatkan agar tidak mengakses atau menggunakan sebarang maklumat di MELANAU BLOGGER™ jika terdapat ketidaksesuaian. Sila tinggalkan laman ini dengan serta-merta.

Semua catatan di blog ini hanyalah pandangan peribadi dan tidak mewakili mana-mana pihak atau parti politik.

Admin blog MELANAU BLOGGER™ tidak bertanggungjawab kepada anda, atau sesiapa sahaja yang membuat sebarang tuntutan bagi kehilangan, kemusnahan (secara langsung atau tidak langsung), kos, liabiliti atau gantirugi terhadap ketidaktepatan, hakcipta serta kesilapan maklumat atau media yang terdapat dalam blog ini.

(since august 2009)


PERHATIAN

Kepada rakan-rakan blogger, jika link blog anda belum dipautkan atau telah tericir, sila tinggalkan pesan diruangan komen, agar saya dapat memautkan link rakan-rakan.
terima kasih.

review www.melanaublogger.com on alexa.com