Gambar-Gambar Pelik dan Menarik Sekitar HKR112

Posted by MELANAU BLOGGER

Disebalik kegagalan Mat Sabu mengumpul 1 juta peserta, Himpunan Kebangkitan Rakyat HKR112 turut menampilkan pelbagai kerenah pelik dikalangan peserta. Segelintir mereka sekadar untuk bersuka-suka, tanpa sebarang tujuan atau sentimen politik.

Sedar atau tidak, perilaku pelik serta tidak masuk akal di kalangan peserta menjadi rencah pedas yang menyindir, memperli serta memperbodohkan pihak pengajur.

Disebalik semua itu, Himpunan Kebangkitan Rakyat HKR112 adalah manifestasi kemenangan moral untuk Barisan Nasional sebagai parti pemerintah.

Perhatian gambar-gambar dibawah dengan lapang dada...

Penyokong PAS tersalah tarbiah..?

Pemuja Imam Syiah.

...gelandangan yang diupah

Menyindir Nik Aziz atau Ngeh dan Nga?

Ini betul-betul mewakili suara "orang muda"

????

Solat dengan berbagai arah kiblat

Sampai atas bumbung stadium pun penuh...??

Related PostAku,Pasbuih Dan Siamang said...

SYABASSSSSSSSSSSSSSSSS !!!!!!! BRO !!

Post a Comment

MELANAU BLOGGER™ tidak bertanggungjawab terhadap sebarang komen, provokasi, hasutan atau sebarang unsur jenayah yang menyalahi undang-undang Negara. Setiap komen adalah liabiliti peribadi pihak yang membuat komen.

PENAFIAN

Anda dinasihatkan agar tidak mengakses atau menggunakan sebarang maklumat di MELANAU BLOGGER™ jika terdapat ketidaksesuaian. Sila tinggalkan laman ini dengan serta-merta.

Semua catatan di blog ini hanyalah pandangan peribadi dan tidak mewakili mana-mana pihak atau parti politik.

Admin blog MELANAU BLOGGER™ tidak bertanggungjawab kepada anda, atau sesiapa sahaja yang membuat sebarang tuntutan bagi kehilangan, kemusnahan (secara langsung atau tidak langsung), kos, liabiliti atau gantirugi terhadap ketidaktepatan, hakcipta serta kesilapan maklumat atau media yang terdapat dalam blog ini.

(since august 2009)


PERHATIAN

Kepada rakan-rakan blogger, jika link blog anda belum dipautkan atau telah tericir, sila tinggalkan pesan diruangan komen, agar saya dapat memautkan link rakan-rakan.
terima kasih.

review www.melanaublogger.com on alexa.com