Acara bakar gambar Najib jadi kebanggaan PAS dan PKR

Posted by MELANAU BLOGGER

Andai ditanya kepada ulama-ulama PAS, salah kah perbuatan membakar gambar Najib? pasti mereka akan menjawab dengan pelbagai hujah untuk mempertahan perbuatan biadap penyokong mereka. Bahkan akan ada hadis yang kononnya membolehkan perbuatan itu. Silap-silap Nik Aziz akan serta merta mengeluarkan fatwa karut untuk menghalalkannya.

Gambar ini menunjukkan gaya politik baru yang dibawa pembangkang untuk memerintah negara, dikatakan inilah gaya politik yang lebih bertanggungjawab, lebih mesra rakyat dan lebih islamik.

Adakah kita mahu negara diperintah oleh penganut fahaman politik seperti ini?mereka bangga dengan perbuatan ini, kerana PAS dan PKR menghalalkannya...
Lagi ulasan berkaitan KLIK

Related PostPost a Comment

MELANAU BLOGGER™ tidak bertanggungjawab terhadap sebarang komen, provokasi, hasutan atau sebarang unsur jenayah yang menyalahi undang-undang Negara. Setiap komen adalah liabiliti peribadi pihak yang membuat komen.

PENAFIAN

Anda dinasihatkan agar tidak mengakses atau menggunakan sebarang maklumat di MELANAU BLOGGER™ jika terdapat ketidaksesuaian. Sila tinggalkan laman ini dengan serta-merta.

Semua catatan di blog ini hanyalah pandangan peribadi dan tidak mewakili mana-mana pihak atau parti politik.

Admin blog MELANAU BLOGGER™ tidak bertanggungjawab kepada anda, atau sesiapa sahaja yang membuat sebarang tuntutan bagi kehilangan, kemusnahan (secara langsung atau tidak langsung), kos, liabiliti atau gantirugi terhadap ketidaktepatan, hakcipta serta kesilapan maklumat atau media yang terdapat dalam blog ini.

(since august 2009)


PERHATIAN

Kepada rakan-rakan blogger, jika link blog anda belum dipautkan atau telah tericir, sila tinggalkan pesan diruangan komen, agar saya dapat memautkan link rakan-rakan.
terima kasih.

review www.melanaublogger.com on alexa.com