Wednesday, November 21, 2012

Home » , , , , » Bukti Majlis Syura PAS tunduk pada Anwar

Bukti Majlis Syura PAS tunduk pada Anwar


Selepas Nik Aziz dan Majlis Syura mengeluarkan gesaan dibawah, Anwar tetap mempertahankan kenyataannya. dan Majlis Syura serta merta jadi bisu hingga hari ini...

“Saya, selaku Mursyidul Am Parti Islam Se-Malaysia (PAS), dengan dipersetujui oleh seluruh ahli Majlis Syura Ulama PAS, menggesa Datuk Seri Anwar Ibrahim menarik balik kenyataannya seperti dilaporkan di Wall Street Journal.

Sekiranya kenyataan itu dilaporkan secara salah atau membawa maksud yang berbeza, maka saya dan seluruh ahli Majlis Syura Ulama menasihatkan Datuk Seri Anwar Ibrahim untuk mengambil tindakan undang-undang dengan menyaman Wall Street Journal bagi membersihkan nama beliau.”.

PAS juga mengakui mereka membaca kenyataan Anwar menyokong Israel bukan dari Utusan atau Berita Hariam. sebaliknya para pemimpin PAS membaca di Wall Street Journal kenyataan tersebut.

Tapi mengapa selepas itu semua pemimpin PAS membisu dan tunduk kepada Anwar?


Artikel Berkaitan,
Majlis syura tunduk, Majlis Syura Ulama PAS, Nik Aziz, Pakatan Rakyat, PAS tunduk pada Anwar

0 comments:

Post a Comment

MELANAU BLOGGER™ tidak bertanggungjawab terhadap sebarang komen, provokasi, hasutan atau sebarang unsur jenayah yang menyalahi undang-undang Negara. Setiap komen adalah liabiliti peribadi pihak yang membuat komen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

DISCLAIMER / PENAFIAN

Anda dinasihatkan agar tidak mengakses atau menggunakan sebarang maklumat di MELANAU BLOGGER™ jika terdapat ketidaksesuaian. Sila tinggalkan laman ini dengan serta-merta.


Semua catatan di blog ini hanyalah pandangan peribadi dan tidak mewakili mana-mana pihak atau parti politik.


Admin blog MELANAU BLOGGER™ tidak bertanggungjawab kepada anda, atau sesiapa sahaja yang membuat sebarang tuntutan bagi kehilangan, kemusnahan (secara langsung atau tidak langsung), kos, liabiliti atau gantirugi terhadap ketidaktepatan, hakcipta serta kesilapan maklumat atau media yang terdapat dalam blog ini.

(since august 2009)


About Me

 

COUNTER


ALEXA

PING

My Ping in TotalPing.com
SEO Stats powered by MyPagerank.Net
HTML hit counter - Quick-counter.net